Моќно писмо од сопруг кој секојдневно го чисти домот и ги мие садовите: Папучарите не постојат!

Еден голем аплауз за овој маж и неговото поразлично согледување на домашните обврски.

Да се биде или не: ПАПУЧАР?

Малограѓанштината, и секако, влијанието на балканското воспитување, ги тера мажите да покажуваат јавно кој е газда дома или што би се рекло, да се знае кој носи панталони. Дали си помалку маж ако покажеш почит кон жена?
Датум: 14 јул 2013
, Автор:

8 типови фраери кои не сакаат да се врзат

Пастувот знае дека е неодолив за жените и тоа го искористува, на ловецот „пленот“ бргу му досадува, а скршеното срце поради стравот повторно да биде повреден ќе остане сам.