Како правилно да го чистите папокот?

Папокот е дел од телото на кој често не му обрнуваме доволно внимание. Овој белег кој го добиваме по раѓањето и пресекувањето на папочната врвка треба да се чисти како и секој друг дел од телото.
Датум: 21 апр 2015
, Автор:

Занимливи факти за папокот кои не сте ги знаеле

Сте знаеле ли дека околу 90% од луѓето имаат вовлечен папок, а останатите 10% имаат испакнат?

Тренди пирсови на папок за секси стомачиња

Еве кои се модните трендови според кои можете да се водите ако ви е во план ова лето да го покажувате вашето меше.
Датум: 01 јул 2013
, Автор:

Куса историја на пирсингот

Пирсинг-културата е позната уште од древни времиња. Првите податоци за неа датираат 4.000-5.000 години пред нашата ера.
Датум: 13 апр 2012
, Автор: