Модните трендови од Лондонската недела на модата 2013

Иако лондонската треска заврши, ќе остане запаметено спектакуларното шоу, откачените текстури, нео-панк креациите и шаренилото од бои. Ова се 6 модни трендови...
Датум: 23 феб 2013
, Автор: