Нов пролетен тренд: Панделка во коса за модерен и луксузен изглед

Ова е наједноставното и најефикасното надополнување на вашата фризура која ќе изгледа впечатливо и веднаш ќе го освежи вашиот целокупен изглед.

7 брзи и лесни фризури за секој ден

Фризури кои за кратко време ќе ви помогнат да изгледате совршено...

Како да се облекувате како Blair Waldorf?

Доближувањето до стилот на Блер е полесно одошто секој од нас мисли. Станува збор за неколку парчиња гардероба, кои секој од нас може да ги набави, а го оцртуваат нејзиниот специфичен стил на облекување.
Датум: 02 окт 2010
, Автор: