20 паметни и практични првоаприлски шеги

1-ви април е денот кога можете да ѝ дозволите на вашата имагинација да полета.

5 квалитети на луѓето кои разумно го користат своето време

Што ако имате само 24 часа да направите нешто? Што ако тие 24 часа не ви се доволни?

Креативни тетоважи кои се во паметна интеракција со телото

Ова се тетоважи кои го вклучуваат самото тело во нивниот дизајн на паметен и штосен начин.
Датум: 03 јун 2014
, Автор:

Паметни форми на интерактивна улична уметност

Избор од неколку извонредни улични дела, кои стануваат комплетни кога луѓето се поврзуваат со нив...
Датум: 09 фев 2013
, Автор:

Паметно барање работа

Има разлика помеѓу оние кои бараат работа и оние кои бараат вработување. Навидум, и двете се сведуваат на истото, но според тоа како ќе се поставите, може да значи дека ќе ја добиете работата или ќе ја изгубите шансата...