Памела Андерсон | Кафе пауза

Чудните фобии на познатите личности

Мислите дека е необично што се плашите од височина, инсекти или затворен простор? Верувајте, тоа не е ништо... :)

Памела Андерсон во секси долна облека

Дека познатата моделка не го загубила својот сексапил, говори оваа фотосесија направена за презентирање на нејзината линија на уникатно дзајнирани и ултрамодерни свилени чорапи.