Изгледот на вашиот палец открива какви сте во љубовната врска

Дознајте дали некоја личност е романтична која го става партнерот на првото место или пак, е малку дистанцирана и воздржана.

Сраснати нокти на прстите: 5 најчести причини за оваа болна и непријатна појава

Иако не е опасно, сраснувањето брзо може да премине во воспаление и да предизвика бројни здравствени проблеми.

Должината на вашиот палец открива какви сте во љубовните врски

Време е да си погледнете во палецот. Односот на деловите до и од зглобот нагоре крие некои ваши лични особини.
Датум: 20 окт 2015
, Автор:

5 најчудни видови оргазам

За овие луѓе, класичното постигнување оргазам не е опција. Нив ги возбудуваат работи за кои ретко кој друг би размислувал во сексуален контекст.
Датум: 04 феб 2014
, Автор: