Од стари палети до нов модерен мебел

Ова се само неколку примери кои можат да ви помогнат. Импровизирајте и не плашете се да ја употребите вашата имагинација.

Канцеларија од палети

Интересната замисла, со уште подобра реализација, претставува одличен работен простор во кој вработените со полн елан и мотивираност можат да ги вршат своите задачи.
Датум: 08 окт 2010
, Автор: