Најдивите и најубавите места во Пакистан

Пакистан нуди прекрасни пејзажи, културно наследство, историски знаменитости.

10 екстремни пустелии

Некои точки на Земјата се толку пусти и изолирани, што прашање е дали воопшто човек треба да размислува да отпатува до нив…

Дрвја „облечени“ во пајажина

За време на поплавите во Пакистан, за да се спасат од водата, милиони пајаци се преселиле на дрвјата и буквално ги заробиле во пајажина.
Датум: 08 феб 2012
, Автор: