Зошто падобранството е одлично за вашата анксиозност?

Никогаш не заборавајте дека најголемите нешта во животот се на другата страна од анксиозноста, стравот и очекувањата.

Дали е возможно летањето со чадор?

Дали во оние врнежливи денови кога силно дува ветер, сте помислиле дека можете да одлетате кон небото со вашиот чадор? Еден авантурист решил да си ја проба среќата...

Како изгледа идеалниот викенд на секој хороскопски знак?

Секој од нас има посебни желби и нешто во кое целосно ужива, а астрологијата може барем отприлика да погоди кои се најзабавните активности на секој хороскопски знак.

„Лудата“ архитектура на Сингапур и несекојдневните уживања во неа

Луда забава на врвот од казино-хотелот Марина Беј сендс - дел од гостите пливаат во базенот на 57-от кат...
Датум: 30 јан 2012
, Автор:

Необични и откачени закони ширум светот

Во Атина, Грција возачката дозвола може да ви биде одземена ако полицаецот смета дека сте сиромашно облечени или доколку не сте бањати.
Датум: 17 сеп 2010
, Автор: