Очајни домаќинки | Кафе пауза

Ако обожававте да гледате „Очајни домаќинки“, тогаш оваа ТВ серија сигурно ќе ве освои

Списокот на одлични серии секој ден станува се подолг, а подолу издвоивме една што можеби особено ќе им се допадне на обожавателите на популарните „Очајни домаќинки“!

Совети за љубовните врски кои ги научивме од серијата „Очајни домаќинки“

На ултрапопуларната серија ù дојде крајот, па редно е да се запрашаме какви сè совети за љубовните врски добивме од дамите на улицата Вистерија Лејн.
Датум: 02 сеп 2012
, Автор:

Интересни факти за серијата „Очајни домаќинки“

Серијата „Oчајни домаќинки“ започна да се емитува на 3 октомври 2004 година, а пред некој ден започна да се прикажува и последната сезона, осма по ред, од ова шоу кое постигна неверојатен успех.