отрови | Кафе пауза

Ефектите од аерозагадувањето и совети за детоксикација на организмот

Според податоците на СЗО, 99% од светската популација дише загаден воздух!

7 духовни отрови што ви го загорчуваат животот

Отровните очекувања ги предизвикуваат негативните животни состојби и тагата.

4 показатели дека вашиот организам е преполн со отрови

Додека го читате овој текст, можеби имате чувство дека нешто во вашето тело не е баш онака како што треба.

5 големи опасности кои се кријат во вашиот дом

Сигурно мислевте дека вашиот дом е целосно безбедно место за живеење....

4 индикатори кои покажуваат дека имате многу токсини во вашето тело

Важно е да се поврземе со нашето тело со цел да бидеме во можност да ги „слушнеме“ неговите знаци.

Послаби за 3 седмици: Во цревата можеби имате дури 15 кг отрови. Време е да ги исчистите!

Познато е дека за ослободување од многу болести доволно е да се исчистат цревата од слузот, фекалните наслаги и други паразити.
Датум: 26 сеп 2014
, Автор: