ОТО Мебел со донаторска акција за опремување на интернатот во с. Љубанци

Македонската компанија за изработка на мебел OTO Мебел маркет започнува со донаторска акција наменета за опремување на просторија во Интернатот Гоце Делчев во с. Љубанци.
Датум: 05 јун 2014
, Автор: