Кои карактеристики ја прават жената сексапилна?

Секоја жена е убава на свој начин, но само овие 6 карактеристики ја прават жената сексапилна и привлечна.

Дали и вие сте љубител на Ламборгини?

Ламборгини ја отворил компанијата за да создаде свој совршен, отмен, супер брз автомобил. Доколку ги погледнете сите модели на Ламборгини, ќе заклучите дека ја остварил својата цел.
Датум: 11 сеп 2010
, Автор: