Најоткачените водени тобогани во светот

Овие неколку ги надминуваат останатите по она што го нудат...

Најзабавната и најоткачена лизгалка на базен

Оваа стрмна лизгалка се наоѓа на базенот во кампот „Ohio Dreams Action Sports“ во Охајо, САД и претставува најоткаченото место за забава и луди скокови во базен.

„Откачен“ мебел инспириран од цртаните филмови

Ова е најверојатно најинтересниот мебел кој некогаш сте го виделе. Тој е изработен од компанијата „Straight Designs“, која може да ви го создаде секое парче мебел кое може да го замисли вашиот ум.