Имајте супер ден со откачената музичка плејлиста на Пеперминт!

Секогаш позитивни, добро расположени и откачени, членовите на оваа група не престануваат да изненадуваат со нивните неверојатно искрени текстови и заразни ритми.

11 чудни работи кои ги прават само вистинските љубители на книги

Нема сомнеж дека страсните читатели имаат навистина откачени навики.

9 откачени играчки за деца и возрасни кои можете да ги управувате со вашиот смартфон

Играчките не се само за деца. Затоа овие девет прекрасни и откачени играчки можат да се контролираат со смартфон, една од вашите омилени играчки.

Најкул и најоткачените професори на светот

Покрај вакви професори, секој би посакал да се врати назад на училиште.
Датум: 11 мар 2015
, Автор:

17 откачени супер бабички

Има повозрасни луѓе кои во одреден период од животот престануваат да се грижат за тоа што мислат другите и почнуваат да се забавуваат. Овие седумнаесет откачени супер бабички се дел од таа група.

Среќни, тажни, откачени и сомнителни предмети

Мислевте дека само живите суштества можат да прават гримаси и да изразат некакви емоции? Овие две видеа докажуваат дека и предметите имаат „свое јас“. :)

Кул животни какви што не сте виделе

Овие фотографии се доказ дека и животните знаат некогаш да откачат...

Најоткачените реклами за кондоми

Не е неопходна реклама која ќе ве убедува да купите кондом, но затоа различните брендови на пазарот вложуваат многу креативност за да ги изберете токму нивните производи.

10 „откачени“ фестивали кои се слават во октомври

Погледнете ги наредниве неколку необични фестивали кои се слават за време на месецот октомври во различни краеви од светот.

Необични и откачени закони ширум светот #2

Во Тајланд е нелегално да излезете од вашиот дом, доколку не носите долна облека :)
Датум: 29 сеп 2010
, Автор:

Необични и откачени закони ширум светот

Во Атина, Грција возачката дозвола може да ви биде одземена ако полицаецот смета дека сте сиромашно облечени или доколку не сте бањати.
Датум: 17 сеп 2010
, Автор: