Зошто не треба да ја оставате отворена вратата од спалната соба додека спиете?

Без разлика дали го правите тоа за да ги слушнете вашите деца или за да влегува свеж воздух во собата, оставањето на вратата од спалната соба отворена не е најдобриот избор.

4 добри причини да спиете под ведро небо

Ако поминете само една ноќ во шатор или во вреќа за спиење под ѕвездите, вашето тело и вашиот ум ќе ви бидат неизмерно благодарни.

Како да направите свадба на отворено?

Доколку планирате да правите венчавка од ваков тип, мора на ум да имате неколку работи, но најважно е да бидете едноставни и максимално да го искористите просторот.

Фантастична куќа на едно ниво

Изработена е од компанијата „SJB Architects“ од Австралија, а се наоѓа во малото гратче Шорехам, јужно од Мелбурн.