7 начини да отворите вино без отворач

Доколку некогаш се најдете во ситуација кога немате отворач за вино, сетете се на некој од овие совети претставени во видеото.

Како да отворите вино со тапа доколку немате отворач?

На сите некогаш ни се има случено да не можеме да отвориме шише вино, бидејќи во моментот немаме соодветен отворач. Сепак, постоел неверојатно лесен начин...

Како да отворите шише без отворач?

Научете ги добро овие неколку трикови за отворање шишиња без употреба на отворач за да не ви се расипе забавата.