Длабоки инспиративни цитати од Џон Ленон

Човекот кој ги напиша најубавите текстови на „Битлси“ секогаш знаел да каже некоја убава мисла.

30 остроумни Фејсбук статуси

Кога некој има да каже нешто паметно на Фејсбук со една реченица, тоа изгледа од прилика како овие 30 остроумни Фејсбук статуси.