5 забавни загатки што само најострите умови ќе можат да ги решат

Следниве 5 загатки иако се многу едноставни, ќе можете да ги решите само доколку сте досетливи.

15 причини зошто е интересно да сте во врска со девојка која премногу размислува

Има различни типови девојки, некои многу зборуваат, некои повеќе молчат, други многу се смеат, некои знаат повеќе да се муртат, има девојки кои сакаат луди забави, други мирни излегувања...

Бил Козби – доза остроумност и хумор

Некои од неговите мисли се извлечени од неговите ТВ серии, некои од неговата книга посветена на татковството, но во сите нив преовладува токму тој, таков каков што го познаваме.

10 знаци дека некој е попаметен од вас

Џејмс Гарднер, кариерен иноватор во голема корпорација, напишал 10 знаци според кои ќе препознаете дека некој човек е попаметен од останатите...