остварување | Кафе пауза

Како да ги остварите вашите соништа дури и ако сметате дека се „невозможни“?

Животот е како немирно море чии бранови нè туркаат подалеку од нашите соништа...

Тест: Изберете слика и откријте како да ги остварите вашите цели!

Внимателно погледнете ги сликите и послушајте ја интуицијата!

Тест: Изберете слика и откријте дали ќе ви се оствари желбата!

Не заборавајте го златното правило: следете ја интуицијата!

Волшебната ноќ пристигнува: Сите желби ноќта на зимската краткодневица ќе ви бидат исполнети

Уште од античко време, краткодневицата го симболизира почетокот на следната фаза во животот на човекот.

Зошто желбите се остваруваат тогаш кога ќе заборавиме на нив?

Постои суптилна разлика помеѓу фокусот на сопствените желби и згрченото посакување на негативен начин.

Зошто никогаш не треба да се откажете од вашите соништа?

Постојат 10 силни причини зошто никогаш не треба да престанете да верувате во вашите соништа.

Изберете еден плод и дознајте дали ќе ви се оствари желбата

Кој човек на светот нема желби? Проверете дали истите ќе ви се остварат!

Посегнете по ѕвездите, но останете со нозете на земјата

Не можете да сонувате да станете голема пеперутка, доколку никогаш не сте биле гасеница.
12