Највисоките точки на секој континент

Ретки се оние кои се обиделе да ги освојат сите седум планински врвови, од кои највисокиот достигнува повеќе од 8.000 метри надморска височина.
Датум: 04 дек 2012

Зошто ги сакаме лошите момци?

Тие го имаат оној шмек на лош фраер, остар поглед на заводник, оставаат впечаток со своите движења и преовладуваат во друштвото, со други зборови, го освојуваат просторот околу себе...
Датум: 09 јул 2012
, Автор:

Грешки кои мажите ги прават во заведувањето

Некогаш освојувањето на срцето на саканата може да биде тешка задача. Затоа слушнете женско мислење на оваа тема, би ви помогнало да ги одбегнете работите кои може да ви донесат неуспех.
Датум: 25 мај 2012
, Автор: