6 нови идеи како да го прославите вашиот роденден оваа година

Доколку сакате оваа година вашата роденденска забава да биде оригинална, тогаш погледнете ги овие нови идеи за славење роденден и пронајдете инспирација!

Како нашиот мозок создава креативни и оригинални идеи?

Според истражувачите, креативноста е способност да размислуваме на нови и оригинални начини за решавање на проблемите.

Оригиналните застрашувачки приказни кои стојат зад вашите омилени цртани од Дизни

Ова се 7-те најзастрашувачки и најужасни оригинални приказни поврзани со добро познатите ликови од Дизни.

10 преработки на песни што се подобри од оригиналот

Голем број преработени песни не се паметат, но има и такви кои оставиле печат, бидејќи звучат подобро и од оригиналот...
Датум: 02 мар 2012
, Автор:

Оригинали vs. преработки на познати музички хитови

Големите хитови кои оставиле трага во музичкиот свет се паметат и пеат со генерации.
Датум: 22 сеп 2010
, Автор: