Кафе со ореви

Остро кафе за несекојдневно уживање...
Датум: 09 сеп 2010
, Автор:

Ирско кафе (Irish coffee)

Богат и неодолив вкус кој секому би му се допаднал.
Датум: 03 сеп 2010
, Автор: