Нешто што пред 30 години би стоело на хартија

Оскар Вајлд, во една прилика обидувајќи се една голема мудрост да ја смести во мала реченица изјавил: „Мажите ја измислија цивилизацијата за да ги импресионираат жените.“
Датум: 21 мар 2013
, Автор: