Неколку ситуации што ќе ве уверат дека постојат само 2 типа луѓе во светот

Следниве животни ситуации ќе ви покажат дека многу работи може да бидат направени на 2 различни начина.

10 корисни опции на Фејсбук за кои најверојатно не знаете дека постојат

Во денешно време ретко кој не користи Фејсбук, а сепак малкумина знаат како да го искористат целиот потенцијал на оваа социјална мрежа.

Што повеќе би истрпеле? 20 незгодни прашања во кои мора да изберете една од 2 ужасни опции

Дали можете да го изберете помалото од две зла? Ова е предизвик во кој мора да се обидете. Па, почнуваме...
Датум: 10 ное 2015
, Автор:

Колажите никогаш не изгледале поубаво: Апликации кои ќе ги разубават вашите Инстаграм фотки

Скоро сите Инстаграм корисници делат една заедничка дилема – од една страна, секој ден имаат толку многу фотографии за споделување, а од друга страна не сакаат претерано да им досаѓаат на своите следачи. Решението е во фотоколажите.
Датум: 11 јун 2015
, Автор:

Илустрација која ќе ви помогне подобро да ги разберете опциите на вашиот фотоапарат

Ако сте почетник и сакате да ги разберете основите на главните опции што ги нуди вашата нова дигитална играчка, многу ќе ви се допадне илустрацијата на Даниел Питерс.
Датум: 23 апр 2015
, Автор:

Секое утро имате две опции

„Секое утро, кога ќе се разбудите имате две опции: да се вратите на спиење и да продолжите да ги сонувате своите соништа или да станете од кревет и да јурите за да ги остварите.“
Датум: 27 ное 2013
, Автор:

7 лесни начини за донесување тешки одлуки

Дали некогаш посакувате да постоеше лесен начин за донесување тешки одлуки?

10 трикови во Microsoft Office што секој треба да ги знае

Вистината е дека многумина од нас слушнале за овие програми и знаат да се снајдат за да искуцаат текст или да направат една обична презентација. Но, ако ги користите овие алатки секојдневно...
Датум: 21 јул 2011
, Автор: