За опуштање: Уредете агол во домот што ќе ве наполни со позитивна енергија

И покрај моменталната состојба на која не сме навикнати, животот продолжува и ние остануваме позитивни.

8 начини да си го направите утрото порелаксирано

Можеби немате многу контрола врз промените што се случуваат во вашиот распоред во текот на денот, но запаметете дека утрото секогаш може да биде само ваше.

Опуштени летни фустанчиња за секоја пригода

Фустанчиња се омиленото парче облека на секоја девојка во летниот период...
Датум: 16 јул 2013
, Автор:

Опуштена летна атмосфера низ фотографии

Уживајте во следните фотографии кои ги визуелизираат летните моменти кои остануваат долго во сеќавање...