Дали и вие сте роб на опсесивно-компулсивното нарушување?

10-те најчести знаци кои укажуваат на опесисвно-компулсивното нарушување.

И мозокот е орган кој може да се разболи: Менталните болести се вистински!

Погледнете ги следните 4 скена од магнетна резонанца на мозокот и сами воочете ја разликата.
Датум: 29 окт 2015
, Автор:

Овие слики ќе го разбудат и налутат перфекционистот во вас!

Вака изгледа пеколот за луѓето со опсесивно-компулсивно нарушување...

Неочекувана пратка на прагот од вратата

Краткиот анимиран филм „The Package“ е слатка приказна за човек со опсесивно-компулсивно нарушување, кој сè фаќа со заштитни ракавици, пребришува, подредува и подолго време не излегол од дома. Еден ден добива неочекувана пратка...
Датум: 08 авг 2013
, Автор: