Еве како стоењето покрај вода може да влијае на вашиот мозок

Гледањето на водата и слушањето на нејзиниот звук има моќ да релаксира и да го ослободи вашиот мозок, при што се подобрува и вашето расположение.

Како да бидете поздрави, посреќни и попродуктивни личности?

Сите сакаме да бидеме здрави, среќни и продуктивни, трите нешта кои гарантираат исполнет живот. Кои се навиките на здравите, среќни и продуктивни личности?
Датум: 27 ное 2014
, Автор:

15 нешта за кои не се грижат среќните луѓе

Еве за што не се грижат навистина среќните луѓе и за што не треба да се грижи никој од нас.
Датум: 29 мај 2014
, Автор:

Комплексноста на светот преку уникатни фотографии

Татјана Плахова е млад уметник од Москва кој знаењата од две професии ги преточува во несекојдневни фотографии преку кои го изразува својот поглед на светот.
Датум: 24 мар 2012
, Автор: