Одличен флеш-моб на „Ода на радоста“

За прославување на своето 130 годишно постоење, шпанската банкарска групација „Banco Sabal“ направиле фантастична кампања наречена „Som Sabal“ или во превод „Ние сме Сабадел“.

Интересни факти за најпознатите композитори на класична музика

Моцарт, Бах, Хендел, Вивалди, Чајковски... покрај сè, биле само луѓе. Имале љубовници...