Дознајте кои се 5-те најболни оперативни зафати

Најчесто, најболни се ортопедските зафати, но постојат и такви кои се одвиваат лапароскопски, а потоа се непријатни за пациентот.

Неверојатна трансплантација: Жена направила операција на кралска пеперутка со скршено крилце

Кога една од нејзините пеперутки се повредила, Роми знаела дека мора да помогне.

Најлудите операции кои биле изведени

Иако постои голема шанса да имате некаква операција во текот на животот, таа сигурно нема да биде екстремна како она што го гледате на телевизија.

Отстранувањето на крајниците може да ви ги зголеми шансите да останете бремени

Доколку ги извадите крајниците или слепото црево, можете да забремените полесно за разлика од жените кои ги имаат овие органи.

Како изгледа операција за промена на полот?

За повеќето од нас, ова е незамисливо, но за среќа на оние кои сакаат да продолжат да живеат онака како што се чувствуваат, не и невозможно.
Датум: 18 дек 2015
, Автор:

Сите ја советуваат да го отстрани белегот од нејзиното лице, но таа одбива затоа што тоа ја прави уникатна

Касандра Нод е 22-годишна танчарка од Канада. Очите на публиката се постојано вперени кон неа додека настапува...

7 интересни теории на заговор кои се покажале како вистина

Понекогаш целосни измислици, понекогаш неверојатни вистини, го интригираат човековиот ум, ја разгоруваат неговата фантазија и за оние со поотворен ум претставуваат вистинска мисловна вежба.
Датум: 21 окт 2014
, Автор:

Методи на контрацепција и заштита од несакана бременост

Листа со методи на контрацепција која ќе ви помогне полесно да одлучите кој е најдобриот начин да се заштите себеси од несакана бременост...

Пластичните операции низ бројки

Поразителни се бројките кои укажуваат дека сè повеќе малолетни лица се решаваат на ваков чекор. Погледнете дел од статистиката...

Животни равенки

Погледнете како би изгледал животот пресметан со неколку прости математички операции.

Како да престанете со ‘рчењето?

Доколку страдате од 'рчење, секоја вечер пропуштате квалитетен дел од вашиот сон и го нарушувате одморот на партнерот и на вашето семејство. Проблемот со коj се соочуваат сите кои 'рчат, не е причината зошто го прават тоа...
Датум: 11 јан 2011
, Автор: