Филм: Таа (Her)

Филмот „Таа“ е уникатно романтично научно-фантастично двочасовно патување кое ќе ви понуди одлична приказна, емотивно раздразнување и многу размислувања за иднината, технологијата и љубовта.
Датум: 22 авг 2014
, Автор:

I’m watch – првиот рачен часовник со оперативен систем

Сега, сите опции буквално секогаш ќе ви бидат „на рака“.
Датум: 05 ное 2011
, Автор: