Мајмун црта уметнички дела кои вредат 400 долари

Покетс Ворхол е мајмун кој слика апстрактни дела вредни стотици долари. Сликите ги изработува со неговата опашка, раце и нозе, а понекогаш користи дури и четка за сликање.
Датум: 14 дек 2011
, Автор: