опасност | Кафе пауза - Part 7

8 знаци дека е време да го смените работното место

Погледнете ги наредниве знаци на опасност кои укажуваат дека можеби е време да го смените работното место...

Дали вдишувањето хелиум од балон е забавно или смртоносно?

Пред да се решите на ваков вид забава, задолжително информирајте се дали е тоа паметен избор.

Опасност! Предупредувачки знаци во пријателството

И покрај тоа што нема цврсти правила, сепак постојат неколку знаци кои укажуваат на пријателство во опасност...

Најопасните плажи во светот

Од ајкули и медузи до активни вулкани, посетувањето на некоја од овие плажи може да биде многу опасно...
Датум: 29 авг 2012

Зошто ги сакаме лошите момци?

Тие го имаат оној шмек на лош фраер, остар поглед на заводник, оставаат впечаток со своите движења и преовладуваат во друштвото, со други зборови, го освојуваат просторот околу себе...
Датум: 09 јул 2012
, Автор: