опасности | Кафе пауза

Што може да се случи ако користите есенцијални масла премногу често?

Есенцијалните масла се рекламираат како лек за секакви работи: од проблеми со кожата до проблеми со менталното здравје.

9 работи што ги правиме секој ден, без да сфатиме колку се опасни

Луѓето имаат посебно чувство, кое им помага да предвидат кога се во опасност.

Може ли да ви се слоши ако јадете сирово тесто за колачиња?

Иако знаете дека не треба да го јадете, тешко е да му одолеете на сировото тесто за колачиња.

16 опасности од кето диетата за кои треба да знаете

Доколку сте одлучиле да ја пробате оваа диета, погледнете кои се опасностите од неа за коишто треба да бидете свесни.