Заборавeте на виножитото: Ова е најновата техника за бојадисување на косата!

Од седата коса, па сè до прамените во боите на виножитото и сите можни омбре и бронде техники на бојадисување, сега на ред дојде новиот тренд – ОПАЛ!

Автомобил инспириран од скапоцен камен

Инспирирани од убавината на скапоцениот камен опал, дизајнерите на Лексус го создале ова уметничко дело од автомобил кое претставува вистинска скапоценост во нивната гаража со неверојатно убави примероци.

Моќта на драгоцените камења

Зад секое драгоцено камче се наоѓа приказна и магија недопрена од времето...