онлајн профил | Кафе пауза

Време е да го изгасите профилот: 13 начни на кои социјалните мрежи лошо ви влијаат

Сетете се кога за последен пат сте седеле цел ден без да ги проверите профилите на социјалните мрежи. Не можете да сè сетите?

Како да се претставите на вашиот онлајн профил за да привлекувате девојки?

На што девојките најдобро реагираат кога ги разгледуваат профилите на своите пријатели од спротивниот пол на социјалните мрежи?