13 начини на кои уметниците можат да ги продаваат нивните креативни дела онлајн

Доколку и вие изработувате уметнички дела, но не знаете како да ѝ ги понудите на јавноста, Интернетот ви нуди многу опции.

Невидливи полици за вашиот дом

Доколку сакате да имате вакви необични полици во вашиот дом или пак сакате да подарите на некој љубител на книгата, можете да ги купите онлајн за помалку од 14 американски долари.

Најдобрите бесплатни креатори на веб-сајтови

Во последно време стана доста популарно да се користат различни креатори на веб-сајтови. Тие нудат готови темплејти (шаблони) од кои корисникот може да одбере еден, кој најмногу му се допаѓа за својот сајт.