ОНЕ | Кафе пауза

Со ОНЕ до OPEL Corsa: Нова СМС наградна игра на ОНЕ

Од денес, 4 март, сите корисници на телекомуникацискиот оператор ОНЕ имаат можност да учествуваат во новата наградна игра „Погоди и освој Corsa“ и да станат добитници на OPEL Corsa, но и на многу други вредни награди.
Датум: 04 мар 2015
, Автор:

Потпишан Договорот за спојување помеѓу ОНЕ и ВИП Скопје

ОНЕ ДООЕЛ Скопје, членка на Телеком Словеније Групацијата потпиша Договор за спојување со ВИП оператор ДООЕЛ Скопје.
Датум: 30 дек 2014
, Автор: