Vip стана А1

Од денес, телекомуникациската компанија оне.Вип станува А1 Македонија ДООЕЛ, а брендот Vip станува А1.
Датум: 03 сеп 2019
, Автор:

Успешно реализирани бесплатните Вип спортски школи

Вип успешно го заврши проектот „Да спортуваме заедно“, со кој децата од 6 до 16 години имаа можност да бидат дел од бесплатните Вип спортски школи по пливање и тенис со што корисно ги пополнија деновите од летниот распуст.
Датум: 20 јул 2016
, Автор: