Тест на личноста: Одберете го омилениот десерт и откријте интересна вистина за себе

Дали сте знаеле дека омилениот десерт може да кажува нешто за вас?

25 причини поради кои сабота ни е омилен ден од неделата

Колку напорно и да сме работеле во текот на неделата, колку и натчовечки напори да сме вложиле за да ги издржиме сите извори на нервоза, ние девојките имаме силен мотив – чекаме да дојде сабота!
Датум: 18 окт 2014
, Автор:

Кул Хари Потер стрип: „Не суди ја книгата по корицата“

7-те фази на одрекувањето низ 7-те книги на Хари Потер...