Вереникот ја оставил на олтарот, но таа сепак имала неверојатно забавен ден за паметење

Таа дошла до перфектен план сите заедно да го прослават тој ден кој требало да биде нејзиниот свадбен – да организираат фотосесија „Уништи го фустанот“.
Датум: 31 дек 2014
, Автор:

Емотивна приказна: татко со неизлечив рак ги испраќа двете немажени ќерки пред олтарот

Фред Еванс отсекогаш сакал да ги испрати неговите две ќерки пред олтарот на денот на нивната венчавка, но...