Ексклузивно презентирани новата Opel Insignia и Opel Cascada

Оlympia Motors по повод пристигнувањето на двата најнови модели од Опел, Opel Insignia и Opel Cascada, подготви неверојатна презентација на своите постоечки и идни клиенти, соработници и пријатели.
Датум: 13 дек 2013
, Автор: