10 фотографии од најневеројатните работи што се случуваат во океаните

Океаните на Земјата сè уште се неверојатна мистерија. Постојат толку многу суштества и феномени што не ги разбираме и има уште многу за истражување.

Рибар објавува фотографии од неверојатните суштества кои живеат во океанот

Рибарот Роман Федорцов се обидува да ни покаже што навистина се наоѓа во океаните споделувајќи фотографии од суштествата кои ги наоѓа.

Зачудувачки факти за Земјата

Земјата постојано ни открива нови тајни. Многу луѓе не се свесни за нив... Еве ги најзачудувачките факти за нашата планета...
Датум: 06 јун 2011
, Автор: