5 мисли кои можеби се знак дека повеќе не сте вљубени во вашиот партнер

Можеби ги препознавате знаците дека повеќе не сте вљубени, но никако не можете да си признаете дека тоа е вистина.

Едноставна психолошка техника која ќе ви помогне да се одљубите од некого

Психологот Џон Алекс Кларк ја открил техниката што ќе ви помогне да го одљубите оној кој ви го скршил срцето.

Зошто престанува заљубеноста?

Колку и да е љубовта голема и силна, со текот на годините, интензитетот на емоциите се намалува, жарта згаснува и тоа возвишено чувство на задоволство и исполнетост се претвора во нешто сосема друго.
Датум: 08 јан 2014
, Автор: