19 нешта кои ќе ги разберат само оние девојки чиј моден стил е едноставен за одржување

Доколку и вие сте една од овие девојки, тогаш со сигурност ќе се пронајдете во следниве 19 размислувања и однесувања...

Неколку начини на кои можете да го продолжите животот на бижутеријата

Погледнете ги следниве корисни совети кои можат да го продолжат траењето на бижутеријата...

Како да опстане врската на далечина?

Многупати ќе се прашувате каде е, што прави, дали му/ѝ недостигате и дали мисли на вас. Ако навистина го/ја сакате, немојте да дозволите далечината да ви ја уништи врската.

Златни правила за одржување на косата

Секоја жена сака да има коса мека како свила, раскошна и заводлива. Но дали сте сигурни дека правилно се грижите за својата коса, па дури и дали правилно ја сушите или чешлате?
Датум: 07 ное 2014
, Автор:

Астрологијата ви помага да ја зачувате врската

Она што за еден знак е сосема нормално, за друг може да биде комплетно неприфатливо. Но, астрологијата е овде за да ви помогне да не направите некоја непотребна грешка.
Датум: 01 окт 2014
, Автор:

Како да одржите константна телесна тежина?

Доколку сте задоволни со својата тежина, прочитајте ги следниве неколку совети за тоа како истата да ја одржите без голем напор.

4 правила за чување брада… доколку сакате повторно да бакнете девојка

Повеќе од половина жени не сакаат да бакнуваат мажи со брада.
Датум: 26 авг 2013
, Автор:

Совети за одржување на долгите врски

Нормално е во долгите врски да има периоди кога ви се чини дека онаа првичната магија веќе ја нема. Но, тоа што сте долго време во врска не значи дека повеќе не чувствувате, туку напротив, вашите чувства еволуирале...
Датум: 08 ное 2012
, Автор:

Како да ја одржувате вашата кожна јакна?

Кожната јакна можете да ја носите со години, но за да изгледа секогаш како нова, важно е да ја одржувате на вистинскиот начин.

Витамини за одржување на вашата убавина

Можеби нивното влијание не е веднаш видливо како кога ставате кармин или пудра за лице, но со внесување витамини позитивно влијаете врз вашата надворешна убавина.
Датум: 30 окт 2012
, Автор:

Лошата страна на клима уредите

Tреба да се знае дека климатизерите со себе носат и опасност, која најчесто произлегува од нерационално наместена температура и од неправилно одржување...