6 начини да станете рано без да се чувствувате уморни

Не е толку важен квантитетот, колку што е важен квалитетот на спиењето!

Совети од познатите дами за одморен изглед

На задоволство на многу жени, холивудските убавици и познати дами открија неколку од најкорисните трикови за убав и совршен изглед.
Датум: 10 мар 2015
, Автор: