3 најчести причини поради кои жените се оддалечуваат од партнерот

Иако оддалечувањето е многу потешко да се признае, љубовта што изгледа дека ќе трае вечно може да исчезне во моментот кога жената ќе престане да се чувствува пријатно во врската.

Не кревајте паника: 3 разбирливи причини зошто вашиот партнер се оддалечил од вас

Нормално е да се оддалечите малку со текот на времето, особено кога станува збор за долга и сериозна врска.

Кога се обидувате да му докажете дека сте заинтересирани, вие само го оддалечувате од себе

Ако треба да избирате дали да му се јавите или не, одговорот е „НЕ!“

Зошто луѓето викаат кога се лути?

Ова е многу впечатлива приказна на која вреди често да се потсетуваме...
Датум: 01 окт 2015
, Автор:

Дали со овие изговори се браните од љубовта?

Можеби ги користите изговорите несвесно, а со тоа се оддалечувате од емотивното вложување и љубовта.

Имате најдобра пријателка која живее во друг град? Еве зошто тоа е добро

Кога вашата најдобра пријателка е некој со кого сте пораснале, можеби помислата дека нема да живеете секогаш толку блиску ве плаши. Но, животот е таков и луѓето се преселуваат.

Оптичка илузија: Која зграда е поблиску?

Деновиве на социјалните мрежи се рашири нова оптичка илузија во која се поставува прашањето која од двете згради на сликата е поблиску до нас.
Датум: 08 мај 2015
, Автор:

Како психолошки да се оддалечите од вашето минато?

И покрај тоа што минатото може да влијае врз вашата иднина, тоа не мора да значи дека мора и да ја диктира...

Најинтелигентниот знак во светот

Компанијата „Breakfast NY“ која се занимава со создавање интересни дигитални решенија со кои се премостува јазот помеѓу реалниот и онлајн светот, направиле многу интересен концепт.