Закон на одвојување: Желбите се остваруваат кога не сте врзани за резултатот!

Тогаш кога насочената намера ќе ја споите со концептот на одвојување, ќе го добиете она што го посакувате.

12 нешта кои ќе ги разберат само сестрите кои живеат одвоено

Овие работи ќе ги разберат само сестрите кои макар на кратко живееле одвоени една од друга.
Датум: 18 апр 2015
, Автор:

Кујнски трик: Одвојте ги жолчките од јајцата, брзо и ефикасно

Традиционалниот начин на одвојување на жолчките не е којзнае колку тежок за умешните готвачи и пекари, но за нас обичните луѓе, ваков трик е повеќе од добредојден.
Датум: 28 мар 2014
, Автор: