Рајски зајдисонца

Додека сонцето полека тоне зад планинскиот масив и притоа прави неверојатни одблесоци на зраците од водата, некој успева да го замрзне моментот и да го овековечи во прекрасна фотографија.
Датум: 21 сеп 2010
, Автор: